april 2013

2 bilder :)

Hei ;)

Jeg har ikke noe spesielt og skrive om men jeg kan legge ut 2 bilder :) håper dere liker bildene :))

Tekst jeg har skrevet selv! :) om justin bieber

Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber er født 1.mars 1994 klokka 00.56. Justin's farvoritt farge er lilla og hvit. , han har 8 album , og han kommer fra Canada , han begynnte og legge ut videoer på youtube da han var 12 år gammel. Justin har hatt over 156 konserter på kun et år , og han ble oppdaget av Scooter Braun , og han ble deretter manegeren hans. Justin er veldig opptatt av familien , Justin har 2 stesøsken som heter Yasmin , og Jaxon og han er opptatt av å holde til fansen! Men etter at han begynte å legge ut videoer ble han bedre og bedre kjent! Så da kom sangen baby på lista. Den ble sett 846972567 ganger. Justin liker ikke jenter med mye sminke, drømmejenta til Justin er ei jente med fint smil, som er morsom og som er utrolig omsorgsfull og fint hår som passer perfekt med smilet og øyene. Justins første album var; My world, mens det siste albumet heter "Acoustic". Justin har også 1 film ute nå , Never say never. Han liker godt og henge med kompisen sin Ryan. Skostørrelsen til Justin er 37-38. Noe Justin hater er folk som sprer rykter som ikke er sanne. Justin hatet jenter med Ugg's (sko) men etter at han prøvde det selv synes han det er "deilig" så nå liker han det. Justin hadde en konsert 30.mai 2012 i Oslo og skal ha det igjen, 16.,17., og 18.april 2013. Når han hadde konsert i Oslo i fjor ble det kaos. Fordi konserten var gratis og fordi han har utrolig mange fans i Norge som møtte opp. Etter den konserten sa Justin på et studio at jentene fra Norge er mye hottere enn jenter fra Paris. Justin liker best å synge; baby, boyfriend, as long as you love me, på konserter. Jeg synes ikke at Justin er flink til å passe på seg selv fordi han har prøvd å røyke hasj. Jeg skjønner ikke at han ikke skjønner at hans Belibiers (fansen) ikke respekerer det, når han kun er 19 år. Justin forsvarer seg selv ved å si at han kunne ha prøvd hasj for lenge siden, men at han takker fansen og ønsker at fansen respekterer han og hans privatliv. Derfor blir Justin noen ganger irritert. Men jeg ser ingen grunn til at han blir irritert, for han gjør jo sånne dumme ting foran papparatzier. Men ellers så er Justin Bieber helt fornøy med og være kjent og med fansen, fansen er Justin's bestevenner, påstår Justin. Justin sang beauty and beat med Nicki Minaj, og er ganske populær foreløpig. I løpet av barndommen var Justin opptatt av fotball, hockey, basket , og sjakk!

Opp og ned i kjærlighetslivet

Justin har hatt det litt vanskelig når det gjelder kjærlighetslivet. Han og Selana Gomez (kjent sanger og skuespiller fra Disney Channel) har hatt det vanskelig. De sleit med å stole på hverandre. Justin har kysset andre jenter i musikkvideoer, f.eks. "Boyfriend" , "As long as you love me" og "Misteltoe". Så det har vært litt rart for han å kysse andre jenter. Etter noen år, sa moren til Selana at hun ikke likte Justin lengere siden han sårer Selena sine følelser veldig mye. Jeg mener at et er sånne ting ei jente/gutt må tåle når de er kjærete med en kjendis.

 

Justin og hans kjendis venner

Justin er utrolig god venn med, Jaden Smith (som er sønn av Will Smith) og USHER.

Jaden Smith og Justin sang sammen Never say never. Det var der de ble godt kjent på et studio. Justin sang sammen med Usher , one time , baby , somebody to love, og mange flere. sanger med justin.

 

Broren min sin kjæreste hjalp meg med og rette litt :) <3 håper dere har fått litt infomsjon om ting dere ikke kanskje har vist om han :)<3

 

-Argjenda!♥

 

 

 

 

Outfit today! :)

Hejjjaaa!♥

 

Nå tenkte jeg bare og lage et litte innlegg siden det var så lenge sia! Sorry det er bare det jeg ikke har hatt tid mye lekser og mye shopping osv!

Jeg har tenkt på dere heletia, jeg angrer men jeg tenkte bare og kjøre på med første innlegg med dagens outfit, fått nye klær idag!

og jeg var og fikk nytt pass i tilegg, men jeg er forsjøla så når vi hadde hetntett passet osv gikk vi inn og kjøpte justin bieber t-sjorte.

som kostet 199 :) , altså 200 kr! :)♥ , håper jeg får blogge mere i det siste så snakkes vi søtinger!

 

Love it!♥

hva har dere gjort idag? :)♥

 

Komentere\\liker dere bildene?

 

-Argjenda!♥Mitt rom :)

Her kommer det noen bilder av romme mitt♥♥så skal jeg blogge mere på pcen imorra så håper dere liker bildene♥

 

-Argjenda!♥

 

Liker dere bildene?\\komentere?

Senere

Hejja


Skal blogge senere i dag ikke nå:)
Men det kommer 2 bilder :) snakkes seinere idag søtinger?

Sminke fri :)

Snakkes

-argjenda<3

Oreo

Hejja

Nå tenkte jeg bare og legge ut noen bilder siden jeg ikke orker i kveld jepp men jeg sitter og chiller med oreo kjeks!<3 håper dere liker bildene

-argjenda!

Syk! :/

Hejjjaaa!♥

 

 

Nå ville jeg bare skrive fort et innlegg , da var det min tur til og bli syk -.-..! , men idag har jeg ikke noe

og gjøre bare sitte på iphonen og data -.-!♥ , litt deilig med te og kjeks! så men jeg håper dere har hatt en fin daag!

og itilegg fikk jeg ikke sagdt i går om hvor bra filmen var! , det var "det magiske treet!" ikke i tegne film men i virkeligheten! , den var sykt

skummel\\morsom\\herlig film!♥ den er anbefalt altså! i 3D!!!♥

 

Snakkes!♥

 

-Argjenda!

belieber!♥ 

Kinoen idag!

Håper dere liker bildene! :)

Kino!

Hejjaa!

 

Nå tenkte jeg fort og lage ett innlegg!♥..

jeg skal på kino med en del folk det kommer til og bli utrolig koselig! , vi skal se en film i 3D♥

men jeg har ikke anelser om hva den heter , fikk vite den er utrolig skummel og er i 3D da blir det mye gøyere!♥

så det blir jo deilig! , men vi skal inn på sandens og kjøpe "nomnom" det kommer bilde nede om hva det er! :) , det er det først

jeg kjøper når jeg kommer ned til byen!♥ , åhh deilig! , men nå må jeg nesten kle med og gjøre meg klar! :) , så snakkes vi! søte lesere!

og PS! skjekk ut christian's blogg "ADTFAN.BLOGG.NO" drit søtt av han!♥

 

Gleder meg nomnom♥!!

litt funny med og ta bilder :D men jaja!

Elsker dere!♥

 

Hva skal dere i dag? :) \\ komentere?

-Argjenda!

Mine viktigste Skjønhetsvaner!

Mange av dere spør meg ofte om mine skjønnhetsvaner. Så derfor skal jeg dele de 9 viktigste med dere. Husk at dette er ting som fungerer på meg, og alle mennesker har forskjellig hud, så derfor fungerer de ikke likt på alle. 

 

Drikk masse vann
- Jada. Jeg vet det blir mye sagt i mediene. Men det er så ekstremt viktig å få i seg nok vann. Helst 2,5 liter hver dag. Jeg drikker enda mer, men det er egentlig ikke helt bra. Hvis du ikke drikker nok vann får du tørr og sprø hud, du blir også trett og slapp.  

 

Vær renslig!
- Nå snakker ikke jeg bare om selvfølgelighetene; altså dusjing og skifting av klær. Men ting som mange ikke tenker over; skifte på sengen minst 1 gang i uken, rense mobiler/pc'er/fjernkontroller/osv jevnlig med alcogel, vaske sminkekoster ofte, osv. Hvis man konstant får bakterier på huden kan man fort få kviser. Og det er ikke så ønskelig! 

 

Body lotion, Body lotion og Body lotion
- Hver eneste kveld smører jeg inn hele kroppen min med body lotion. Det er sinnsykt viktig å gjøre så man ikke får tørr og sprø hud. Jeg får faktisk så tørr hud at det gjør vondt å ligge på ryggen hvis jeg ikke har brukt body lotion. Crazy eller hva?

 

Spis sunt
- Man får aldri en smashing kropp og en fin hud av å spise kebab og godteri. Det er viktig å huske på når kvelden kommer og man blir fysen på noe digg. Da pleier jeg å spise litt frukt eller grønnsaker med dip (lett rømme og holiday dipmix). I tillegg er det viktig å holde seg unna brus, juice, kaffe, saft, energidrikker, osv. Disse tingene inneholder mye sukker og syre som ødelegger tennene. Kaffe gjør ikke akkurat tenenne dine velfargede, så hold deg unna den! Selv drakk jeg kun saft og juice fra jeg var liten til jeg var 6-8 år. Noe som resulterte i at jeg fikk 6 hull i tennene samtidlig. Derfor holder jeg meg helt unna disse tingene med mindre det er "nød-situasjoner". 

 

 

 Vær glad!
- Er man positiv og glad blir man så fortere mer vakker. Da får man mye bedre utstråling, og de rundt deg merker det godt. Er man sur og bitter vil som regel ikke andre snakke like lett med meg.  "Et smil er det vakreste en kvinne kan ha". Det er så utrolig sant! 

 

Riktig sminke
- Jeg har brukt sminke i mange år nå (haha, nå hørtes jeg gammel ut!). Og har eksperimentert med mye forskjellig innenfor sminken. Men selv syns jeg det er viktig å finne ut hvordan man selv vil sminke seg. Jeg pleier å ha en litt naturlig sminke. Ikke altfor mye rouge og mascara. Men hvis jeg skal på fest går jeg "all in". Da kan man heller ta på en del mer sminke. Jeg bruker også puddersminke fra bareMinerals som gjør at huden min ikke blir stygg og kvisete. Den hjelper veldig. Men det er viktig å finne en foundation som passer til din hud, og gjør den bedre.

 

Ta av sminke hver kveld.
- Denne her er viktig for huden din. Jeg kan ikke få sagt det nok, hvor viktig det er å rense huden sin når man har hatt på sminke. Spesielt hvis du har vært på fest. Da sminken bort. Et tips: ha sminkefjerner servietter liggende ved siden av sengen din. Så når du kommer hjem er det enklere å fjerne sminken. Det er også viktig å rense huden på morgen også. Mange som ikke tenker så mye over dette. Men tenk på alle de bakteriene som legger seg på ansiktet ditt i løpet av natten. Det er mange det! 

 

 

Håper dere likte tipsene. Gjerne skriv ned dine viktigste skjønnhetstips. Da kan jeg lage et innlegg med "lesernes beste skjønnhetstips". Høres ikke det morsomt ut? 

-Argjenda!♥


 

Hva vill dere jeg skal ha?

Hejjaa!♥

 

Nå lurte jeg bare på om dere kunne si hva dere vill at jeg skal blogge om!♥  , foreksempel "Videoer" og hva det skal være om

værdag , night rutine ♥ :) , morning rutine , og mye mere jeg vill helst vite det så bloggen min blir ekstra intrisang og

lese!♥ , tusentakk! ,til så mange som vill se bloggen min osv!♥ , men husk om dere vill ha "outefit" bilder må dere bare si i fra!

så skal jeg prøve så godt jeg bare kan! , med og gjøre det dere sier!:) , ha en fin dag videre så snakkes vi lesere!♥

 

-Argjenda!♥

-Hva har du gjort i dag?\\komenter!

Genser\\ gave! \\ bukser \\ gave \\ sko , din sko!:)

Slapp :/

Hejja :)

Dette blir mobil blogging så dette blir ikke langt :) det kommer bare kanskje video :) men jeg har ikke mye og snakke om ;) har dere gjort noe i sag :)

-argjenda??
-kommenter!

Outfit

Dagens antrekk?? bukser fra Cubus 299 :) , topp fått i bursdagsgave :) håper dere liker bildene så snakkes vi senere i dag :)


-argjenda<3

Noen bilder :)

Håper dere liker bildene :)..♥

væredens beste kusine leker gjemsel med meg♥

nuss♥

Hellu!♥

meg!

♥♥

ture jente jeg er om vinteren♥

Takk! , for alle gratulasjonene på insta! ( argjendahestad )

 

-Liker du bildene?

Komenter!♥

-Argjenda!♥