Tekst jeg har skrevet selv! :) om justin bieber

Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber er født 1.mars 1994 klokka 00.56. Justin's farvoritt farge er lilla og hvit. , han har 8 album , og han kommer fra Canada , han begynnte og legge ut videoer på youtube da han var 12 år gammel. Justin har hatt over 156 konserter på kun et år , og han ble oppdaget av Scooter Braun , og han ble deretter manegeren hans. Justin er veldig opptatt av familien , Justin har 2 stesøsken som heter Yasmin , og Jaxon og han er opptatt av å holde til fansen! Men etter at han begynte å legge ut videoer ble han bedre og bedre kjent! Så da kom sangen baby på lista. Den ble sett 846972567 ganger. Justin liker ikke jenter med mye sminke, drømmejenta til Justin er ei jente med fint smil, som er morsom og som er utrolig omsorgsfull og fint hår som passer perfekt med smilet og øyene. Justins første album var; My world, mens det siste albumet heter "Acoustic". Justin har også 1 film ute nå , Never say never. Han liker godt og henge med kompisen sin Ryan. Skostørrelsen til Justin er 37-38. Noe Justin hater er folk som sprer rykter som ikke er sanne. Justin hatet jenter med Ugg's (sko) men etter at han prøvde det selv synes han det er "deilig" så nå liker han det. Justin hadde en konsert 30.mai 2012 i Oslo og skal ha det igjen, 16.,17., og 18.april 2013. Når han hadde konsert i Oslo i fjor ble det kaos. Fordi konserten var gratis og fordi han har utrolig mange fans i Norge som møtte opp. Etter den konserten sa Justin på et studio at jentene fra Norge er mye hottere enn jenter fra Paris. Justin liker best å synge; baby, boyfriend, as long as you love me, på konserter. Jeg synes ikke at Justin er flink til å passe på seg selv fordi han har prøvd å røyke hasj. Jeg skjønner ikke at han ikke skjønner at hans Belibiers (fansen) ikke respekerer det, når han kun er 19 år. Justin forsvarer seg selv ved å si at han kunne ha prøvd hasj for lenge siden, men at han takker fansen og ønsker at fansen respekterer han og hans privatliv. Derfor blir Justin noen ganger irritert. Men jeg ser ingen grunn til at han blir irritert, for han gjør jo sånne dumme ting foran papparatzier. Men ellers så er Justin Bieber helt fornøy med og være kjent og med fansen, fansen er Justin's bestevenner, påstår Justin. Justin sang beauty and beat med Nicki Minaj, og er ganske populær foreløpig. I løpet av barndommen var Justin opptatt av fotball, hockey, basket , og sjakk!

Opp og ned i kjærlighetslivet

Justin har hatt det litt vanskelig når det gjelder kjærlighetslivet. Han og Selana Gomez (kjent sanger og skuespiller fra Disney Channel) har hatt det vanskelig. De sleit med å stole på hverandre. Justin har kysset andre jenter i musikkvideoer, f.eks. "Boyfriend" , "As long as you love me" og "Misteltoe". Så det har vært litt rart for han å kysse andre jenter. Etter noen år, sa moren til Selana at hun ikke likte Justin lengere siden han sårer Selena sine følelser veldig mye. Jeg mener at et er sånne ting ei jente/gutt må tåle når de er kjærete med en kjendis.

 

Justin og hans kjendis venner

Justin er utrolig god venn med, Jaden Smith (som er sønn av Will Smith) og USHER.

Jaden Smith og Justin sang sammen Never say never. Det var der de ble godt kjent på et studio. Justin sang sammen med Usher , one time , baby , somebody to love, og mange flere. sanger med justin.

 

Broren min sin kjæreste hjalp meg med og rette litt :) <3 håper dere har fått litt infomsjon om ting dere ikke kanskje har vist om han :)<3

 

-Argjenda!♥

 

 

 

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar