Mine viktigste Skjønhetsvaner!

Mange av dere spør meg ofte om mine skjønnhetsvaner. Så derfor skal jeg dele de 9 viktigste med dere. Husk at dette er ting som fungerer på meg, og alle mennesker har forskjellig hud, så derfor fungerer de ikke likt på alle. 

 

Drikk masse vann
- Jada. Jeg vet det blir mye sagt i mediene. Men det er så ekstremt viktig å få i seg nok vann. Helst 2,5 liter hver dag. Jeg drikker enda mer, men det er egentlig ikke helt bra. Hvis du ikke drikker nok vann får du tørr og sprø hud, du blir også trett og slapp.  

 

Vær renslig!
- Nå snakker ikke jeg bare om selvfølgelighetene; altså dusjing og skifting av klær. Men ting som mange ikke tenker over; skifte på sengen minst 1 gang i uken, rense mobiler/pc'er/fjernkontroller/osv jevnlig med alcogel, vaske sminkekoster ofte, osv. Hvis man konstant får bakterier på huden kan man fort få kviser. Og det er ikke så ønskelig! 

 

Body lotion, Body lotion og Body lotion
- Hver eneste kveld smører jeg inn hele kroppen min med body lotion. Det er sinnsykt viktig å gjøre så man ikke får tørr og sprø hud. Jeg får faktisk så tørr hud at det gjør vondt å ligge på ryggen hvis jeg ikke har brukt body lotion. Crazy eller hva?

 

Spis sunt
- Man får aldri en smashing kropp og en fin hud av å spise kebab og godteri. Det er viktig å huske på når kvelden kommer og man blir fysen på noe digg. Da pleier jeg å spise litt frukt eller grønnsaker med dip (lett rømme og holiday dipmix). I tillegg er det viktig å holde seg unna brus, juice, kaffe, saft, energidrikker, osv. Disse tingene inneholder mye sukker og syre som ødelegger tennene. Kaffe gjør ikke akkurat tenenne dine velfargede, så hold deg unna den! Selv drakk jeg kun saft og juice fra jeg var liten til jeg var 6-8 år. Noe som resulterte i at jeg fikk 6 hull i tennene samtidlig. Derfor holder jeg meg helt unna disse tingene med mindre det er "nød-situasjoner". 

 

 

 Vær glad!
- Er man positiv og glad blir man så fortere mer vakker. Da får man mye bedre utstråling, og de rundt deg merker det godt. Er man sur og bitter vil som regel ikke andre snakke like lett med meg.  "Et smil er det vakreste en kvinne kan ha". Det er så utrolig sant! 

 

Riktig sminke
- Jeg har brukt sminke i mange år nå (haha, nå hørtes jeg gammel ut!). Og har eksperimentert med mye forskjellig innenfor sminken. Men selv syns jeg det er viktig å finne ut hvordan man selv vil sminke seg. Jeg pleier å ha en litt naturlig sminke. Ikke altfor mye rouge og mascara. Men hvis jeg skal på fest går jeg "all in". Da kan man heller ta på en del mer sminke. Jeg bruker også puddersminke fra bareMinerals som gjør at huden min ikke blir stygg og kvisete. Den hjelper veldig. Men det er viktig å finne en foundation som passer til din hud, og gjør den bedre.

 

Ta av sminke hver kveld.
- Denne her er viktig for huden din. Jeg kan ikke få sagt det nok, hvor viktig det er å rense huden sin når man har hatt på sminke. Spesielt hvis du har vært på fest. Da sminken bort. Et tips: ha sminkefjerner servietter liggende ved siden av sengen din. Så når du kommer hjem er det enklere å fjerne sminken. Det er også viktig å rense huden på morgen også. Mange som ikke tenker så mye over dette. Men tenk på alle de bakteriene som legger seg på ansiktet ditt i løpet av natten. Det er mange det! 

 

 

Håper dere likte tipsene. Gjerne skriv ned dine viktigste skjønnhetstips. Da kan jeg lage et innlegg med "lesernes beste skjønnhetstips". Høres ikke det morsomt ut? 

-Argjenda!♥


 

4 kommentarer


-05.04.2013 kl:23:39


Så man burde ikke drikke frokost juice og sånt?
adt
-05.04.2013 kl:23:40


Anonym: jojo :)
-06.04.2013 kl:13:36


Okey
smortenseen
-10.04.2013 kl:15:57


Fin blogg!:) Det er faktisk veldig viktig og vaske fjeset med normalt vann, eller en klut med vann etter man har tatt av sminke med servietter, Slik at man ikke får kviser!:)

Skriv en ny kommentar